Slide background

Blue Bricks verhuist

Een groene omgeving met veel daglicht, ruimte en water zorgt voor hogere creativiteit, productiviteit en plezier.

Slide background

De snelste en leukste route naar succes

Een locatie waar medewerkers samen met de klant inspiratie op doen en de snelste weg naar een succesvol project bepalen.

  • Een groene omgeving met veel daglicht, ruimte en water zorgt voor hogere creativiteit, productiviteit en plezier.

  • Een locatie waar medewerkers samen met de klant inspiratie op doen en de snelste weg naar een succesvol project bepalen.

Mensen in een groene omgeving zijn scherper en productiever. Landelijke omgeving, daglicht, ruimte, water en groen zorgen ervoor dat je verder gaat kijken. “Moderne organisaties staan voor de uitdaging om in toenemende verstedelijking de link met natuur te behouden”, zegt professor arbeids- en organisatiepsychologie Sir Cary Cooper. Het nieuwe bedrijfspand van Blue Bricks is hier helemaal op ingericht. 

Blue Bricks onderschrijft deze filosofie en verhuist binnenkort naar een kantoor in het Groene Hart. De medewerkers werken door het hele land bij klanten in een vaak stedelijke omgeving. Daar ligt de lat hoog en wordt hard gewerkt.

Het is belangrijk om daarnaast een plek te hebben waar medewerkers zich samen met de klant kunnen terugtrekken in een andere omgeving. Hier doen wij samen met onze klanten inspiratie op en bepalen samen de snelste weg naar een succesvol project.

Een groene werkomgeving bevordert dit en zorgt voor 15% hogere creativiteit, verbetert concentratievermogen en arbeidsproductiviteit. Dit resultaat werd al bereikt met een aantal nieuwe planten rond de werkplek, zo wijst onderzoek uit.

Google kiest ook voor een ‘groene’ werkplek. Zij imiteren een buitenklimaat om het welzijn van de werknemers te verbeteren. Blue Bricks overtreft dit en verbetert alle bestaande concepten. Dit resulteert in betere prestaties, een verbeterde gezondheid en een verhoging van het werkplezier.

 

Het nieuwe pand is een thuisbasis voor onze mensen. Een leuke inspratievolle plek waar we kennis delen, trainingen volgen en brainstormsessies houden. Niet alleen met elkaar, maar ook met de klant.
Projectsucces vraagt veel van een projectteam. Motivatie is daarom ook een essentieel onderdeel van het succes. Daarom is het kantoor ook ingericht om successen te vieren met een barbecue, een feestje bij de vuurkuil of een borrel in de bruine kroeg. 

Ontspannen gaat niet zo gemakkelijk in een stadsomgeving achter een bureau of in de drukte van de lift. Dat gaat veel beter als je buiten loopt, over het water kijkt of aan het sporten bent. We bieden ook de faciliteiten om te kunnen tennissen, voetballen te fitnessen of in de wei te wandelen. Dan krijg je de ontspannenheid en frisheid die nodig is om een goede aanpak te verzinnen. Je moet ruimte hebben voor ideeën, voor een frisse aanpak. De beste oplossingen voor problemen verzin je niet achter een computer.

Benieuwd hoe wij bijdragen om uw projecten succesvol te maken?

Kom met ons kennismaken op onze inspirerende locatie:

Steekterweg 51-53

2407 BE Alphen aan den Rijn

Neem contact op met Blue Bricks

U kunt ons bellen op 085-049 9407 of vul uw gegevens in: