Slide background

Projecten in één keer goed doen

Door ons vanaf de start het project te laten leiden, bent u beter en sneller uit.

  • Door ons vanaf de start het project te laten leiden, bent u beter en sneller uit.

Het fundament van succesvol veranderen

Om een project in één keer goed te doen is het belangrijk dat wij vanaf het begin af aan betrokken zijn en de regie in handen hebben.

Het fundament van een project wordt in het begin gelegd. Dat bestaat uit een idee, een doelstelling en het pad ernaartoe. Als het fundament van een huis niet goed is, stort het huis in, hoe mooi het ook gebouwd is. Datzelfde geldt voor (ICT-)projecten. Voor een goed fundament zijn een duidelijk doel en draagvlak bij de juiste belanghebbenden essentieel.

Door ons vanaf de start het project te laten leiden, bent u beter en sneller uit. Wij zijn leverancier onafhankelijk en kiezen de beste oplossing. Wij beginnen niet met het bouwen van een systeem, maar met bepalen wat wij voor u moeten bereiken. Wij zijn succesgedreven en niet winstgedreven en dat merkt u aan alles.

Het doel staat bij ons voorop. Het mooiste project hebben wij bij de Rijksoverheid uitgevoerd. Een project waarbij we voorkomen hebben dat er 2,4 miljoen werd uitgegeven aan een onnodig systeem en waarbij wij in zes weken het project afgerond hebben. Wij zijn er niet om zolang mogelijk aanwezig te zijn. Wij zijn er om zo snel mogelijk het doel te realiseren!

Projectsucces is een keuze

Wij zijn een succesgedreven organisatie die zich richt op het doel van het project. In tegenstelling tot andere leveranciers zijn wij niet winstgedreven en gaan wij voor de best passende oplossing met voldoende draagvlak in uw organisatie.

 

Drie factoren voor een succesvol project

Als er een goed fundament staat zijn er drie factoren belangrijk voor het verloop van het project:

  • De inhoudelijke kwaliteit
  • De houding en het gedrag van de belanghebbende
  • Een goed werkend proces

Een goed proces dat past bij de organisatie is belangrijk. Het proces aangevuld met de juiste mensen, bevlogenheid en draagvlak in de organisatie zorgt ervoor dat het proces snel doorlopen wordt. Met de juiste sturing op de inhoud en de kwaliteit bereiken we het einddoel en bent u van succes verzekerd. Wij zijn expert in het tegelijkertijd besturen van deze elementen en ervoor te zorgen dat het pad naar het doel wordt bewandeld.

Blue Bricks creëert in complexe projecten een rechte weg naar het doel

Onze klanten

Neem contact op met Blue Bricks

U kunt ons bellen op 085-049 9407 of vul uw gegevens in: